Comerç Local

 

Com a Ajuntament treballem amb la principal associació del teixit comercial del nostre municipi, Comerç del Foix, per tal de promoure accions de millora en el desenvolupament del comerç local i de proximitat, perquè creiem en el treball conjunt entre el sector públic i el sector privat, com a forma per donar resposta a les noves necessitats i requeriments en els àmbits de la gestió comercial.

El municipi de Santa Margarida i els Monjos disposa d'un gran nombre d'empreses familiars, petites i mitjanes que, situades en la trama urbana dels diferents nuclis, actuen com a factor de cohesió social i contribueixen a la mobilitat sostenible en la mesura en què es tracta d'un comerç basat en la proximitat, tot esdevenint també un element de convivència, seguretat, ciutadania, integració i progrés econòmic i social.

Horaris comercials: http://www.gencat.cat/especial/comerc/cat/quan.htm

Modernitza’t   
Accions de foment i millora de la competitivitat de les petites i mitjanes empreses comercials i de serveis, mitjançant l'assessorament individual i personalitzat als comerços i la realització d'accions formatives.

http://www.diba.cat/web/comerc/modernitzat

Dinamització i Consolidació del comerç de proximitat
Pla de dinamització 2006-2010
Estudi de dinamització comercial del municipi de Santa Margarida i els Monjos. Volum 1. Memòria i diagnosi (maig 2006) Descarregar

Estudi de dinamització comercial del municipi de Santa Margarida i els Monjos. Volum 2. Pla de dinamització (maig 2006) Descarregar

Pla de consolidació 2011-2015

 

Comerç del Foix:
Associació comerciants del municipi       http://www.comercdelfoix.com/            
C/Sant Josep 1, 1er
Horari: de dilluns a dimecres de 09.00 h. a 14.00h.i de 16.00h a 19.00 h.
Telèfon: 627 344 145 / E-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.


Campanyes:

En els darrers anys, el Comerç del Foix juntament amb l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM) de la Generalitat han portat a terme les campanyes de promoció del comerç local i de proximitat.

 

 CAMPANYES